Hoi! Wij zijn Mangelmoes, aangename kennismaking! Wij zijn een biologische groenteboerderij en werken onder het motto ‘laat de natuur haar werk doen’. We proberen zo veel mogelijk de natuur zijn gang te laten gaan en enkel indien nodig de bodem en de planten op een natuurlijke manier een handje te helpen. Zo slaan we CO2 op in de grond en zorgen we voor een rijk en gezond (bodem)leven. Bij Mangelmoes maken we al onze keuzes in functie van het klimaat, de mens en de natuur. Welkom!

We zijn een CSA (letterlijk: community supported agriculture) en werken met oogstaandelen. Concreet wil dat zeggen dat iedereen van de gemeenschap een oogstaandeel kan kopen en zo deelt in de opbrengst (of het verlies, maar daar gaan we niet vanuit) van de oogsten van Mangelmoes. De oogstaandelen zijn ‘pakketten’ van kraakverse groenten -vers van het veld- in verschillende formaten. Je kan je pakket wekelijks of om de twee weken ophalen op een ophaalpunt naar jouw keuze. Meer info over de pakketten, formaten en prijzen vind je hier.

Omdat we een community zijn willen we ook inzetten op andere activiteiten op en naast het veld. Denk maar aan apéros (degenen die ons kennen weten dat we daar goed in zijn ;-)), workshops, oogstfeesten, plukmomenten, picnics en dergelijke. Kortom, fijne gelegenheden om te vertoeven op een van de heerlijkste plekjes van Lillo aangevuld met lekkers of leuks vanop het veld. Wat wil een mens nog meer?!

Wil jij graag meegenieten van onze oogst? Schrijf je dan zeker in voor een oogstaandeel! Ken je iemand die interesse heeft in een oogstaandeel? Deel dan zeker deze link of zet em op je Facebook of Instagrampagina. Andere vragen of opmerkingen? Mail gerust naar [email protected].

We zien je graag, tot snel!