Praatjes vullen geen gaatjes, maar zaadjes wel :-)! We hebben een heleboel zaadjes besteld om het veld mee vol te zetten. Jef wordt helemaal gelukkig als em zijn zaadjesbestelling ontvangt! Je ziet meteen een rijkelijk gevuld veld in zijn ogen schitteren..

Weldra starten we met het opzaaien van de tomaten zodat we ze vanaf april in de grond kunnen steken. Hohoo, wat kijken we uit naar die goedgevulde serre met sappige tomaten!

Zij die in 2019 al een pakket hadden of langskwamen op het veld kennen ze al: de tromba courgetten. Vorig jaar hadden we ze niet, maar dit jaar zijn ze weer helemaal terug van weggeweest! Tromba’s zijn stevige courgetten die je volledig kan gebruiken, ze hebben weinig tot geen zachte binnenkant met zaden.

We hebben ons laten verleiden om een nieuwe groentesoort te proberen: de okra. Een veelzijdige groente, ideaal om te stoven en in curry’s. Dat belooft alleen maar goeds!