Al jaren zeg ik dat ik de C in CSA belangrijker wil maken. De belangrijkste pijler hiervoor is een jaarlijks oogstfeest

Zie dit als een namiddag en avond waar de deelnemers op het mooiste veld van België gezellig willen genieten van de eigen oogst. We gaan dit jaar zorgen voor een grasveldje speciaal voor dergelijke activiteiten.

Hetzij door corona, hetzij door een gebrek aan tijd is het ons nog niet gelukt een oogstfeest te organiseren.

Ik zou dan ook graag een soort feestcomité willen oprichten voor de organisatie van een jaarlijks oogstfeest, ergens in september. 

Het komt er op neer dat het feestcomité de volledige vrijheid krijgt om het feest te organiseren zoals het dat zelf wil. Ik garandeer natuurlijk met alle plezier voldoende groenten, een prachtige locatie en communicatie in de nieuwsbrief. 😉 

Als je nog wat vragen hebt voor je je wil engageren, mag je me altijd contacteren natuurlijk. 

Je kan je hieronder inschrijven (of je ook gewoon mailen natuurlijk).