Dat 2022 beter gaat worden dan 2021 staat in onze ogen vast. Planten en zaden zijn besteld, we hebben een jaartje extra ervaring, krijgen heel wat helpende handen en we zitten met een pak meer goesting dan ooit. 

We zijn er met andere woorden helemaal klaar voor! 

Er gaat echter één iets veranderen: we gaan slechts de eerste twee weken van december zorgen voor pakketten. We stoppen er met andere woorden twee weken vroeger mee. Om de inflatie het hoofd te bieden gaan we dezelfde totaalprijs houden, met dus twee weken minder pakketten. Concreet: de pakketten starten op week 14 op dinsdag 5 april, en duren tot week 49 op 6 december.

De prijzen zijn dus als volgt:

Je kan je hieronder inschrijven voor je oogstaandeel. Als je nog vragen hebt mag je me natuurlijk ook altijd eerst bellen of mailen.