Blijkbaar werkten de link en het inschrijvingsformulier niet naar behoren. Diegenen voor wie de inschrijving wel doorgekomen is, kregen al een mailtje van me om te melden dat we de start van de zwammenpakketten uitstellen. 

Het zit zo dat we aan een minimum aantal bestellingen moeten geraken om het rendabel te maken om de zwammenpakketten te verzorgen. Bram is zelf een CSA begonnen, en heeft daarom niet meer de tijd om de zwammen te leveren. Aangezien ik zelf ook niet echt tijd op overschot heb, moeten we toch een minimum aantal deelnemers in de zwammenpakketen vinden.

Het idee van de zwammenpakketten is natuurlijk nog niet begraven. Wel moeten er nog inschrijvingen bijkomen .

Als je dus ook wil deelnemen, mag je me mailen, dan bekijken we of we voldoende deelnemers vinden.

Diegenen die ik deze week al contacteerde via mail om het uitstel te melden moeten zich natuurlijk niet opnieuw inschrijven.