Libelle lekker bracht ons deze heerlijke plateau met raapjes.

NGREDIENTEN VOOR  4 PERSONEN (aan te passen op de website)

  • tagliatelle 300 g
  • raapjes 500 g
  • boter 1 el
  • groentebouillon 100 ml
  • room 100 ml
  • geraspte kaas (pittige) 150 g
  • peterselie (vers) 2 el
  • peper
  • zout

 

  1. Kook de pasta al dente in een ruime pan gezouten water. Laat de pasta goed uitlekken. Schil de raapjes en snij ze in reepjes. Verhit de boter en fruit ze kort. Blus met de bouillon en de room. Kruid met peper en zout en laat onder deksel in 10 minuten garen.
  2. Meng de kaas door de groente. Kruid met peper en zout.

  3.  Meng de pasta door de groente. Breng op smaak en garneer met de peterselie voor het opdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *