Ben je al/nog op zoek naar een leuk culinair presentje, of wil je jezelf eens extra verwennen?

Op zondag 5 december, van 10u tot 13u, kunnen jullie  heerlijke Italiaanse biologische olijfolie en andere kwaliteitsproducten van Terre di Merino afhalen. Je kan deze op voorhand bestellen. Valentino en Vincenzo, en bij uitbreiding hun familie bieden producten waar we bij Mangelmoes alleen maar grote supporter van kunnen zijn. Ze kiezen voor een acro-ecologische aanpak die in evenwicht is met lokale fauna en flora. 

Valentino en Vincenzo geven er met alle plezier wat meer uitleg over hun producten. Valentino en Vincenzo willen graag hun nieuwe klanten leren kennen. 

Hier kunnen jullie je bestelling plaatsen: https://forms.gle/vLQgi2YKJcpzNjHb7 

Je moet niet per se meteen bestellen. Je kan ook gewoon de link openen, en de verschillende pagina’s bekijken om te zien welke producten er beschikbaar zijn alvorens effectief te bestellen (gewoon je gegevens invullen en op “Next” klikken).

Moest je nog vragen hebben, laat maar iets weten.