Eenvoudig lekker en lekker eenvoudig.

 

Ingredi├źnten:

  • 250 g witte snelkookrijst
  • 2 middelgrote uien
  • 1 teen knoflook
  • 250 g magere spekblokjes
  • 800 g gesneden spitskool
  • 2 el kerriepoeder
  • 29 g Knorr groentesaus
  • 300 ml kraanwater

Bereiding:

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd de uien in ringen en de knoflook in plakjes.

Verhit een wok zonder olie of boter en bak de spekblokjes met de ui en knoflook 2 min. Voeg de spitskool toe en bak 5 min. mee.

Voeg de kerriepoeder, groentesausmix en het water toe, roer goed en laat 2 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper.

Verdeel de rijst en het spitskoolmengsel over de borden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *