op de website van Libelle kan je het aantal personen aanpassen.

INGREDIENTEN VOOR

4 PERSONEN
  • aardappelen600 g
  • selder2 stengels
  • bladpeterselie1 bosje
  • knoflook1 teentje
  • olijfolie
  • peper
  • grof zeezout
BEREIDING
  1.  Boen de aardappelen schoon. Kook ze gaar in licht gezouten water en halveer ze.
  2.  Spoel de selder en snij hem in boogjes van ongeveer 4 cm.
  3.  Spoel de peterselie, laat uitlekken en snipper fijn. Pel en pers het teentje knoflook. Meng met de peterselie en 6 eetlepels olijfolie.
  4.  Meng de selder met de aardappelen en de kruidenolie en hussel goed door elkaar. Verhit de grill en rooster alles goudbruin. Bestrooi met grof zeezout en serveer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *