INGREDIËNTEN
  • 250 g couscous
  • 1 bussel warmoes
  • 200 g feta
  • 60 g rozijnen
  • 60 g pijnboompitten, geroosterd
  • 500 ml groentebouillon
  • 1 kl witte wijnazijn
  • 2 el olijfolie
  • 1 el komijn
  • peper en zout

 

BEREIDING
  1. Doe de couscous en rozijnen in een kom en schenk er de groentebouillon bij. Laat de couscous 15 minuten wellen en roer dan los met een vork. Kruid met peper en zout.
  2. Snij de stengels van de warmoes in blokjes en snij de bladeren fijn. Verhit olijfolie in een wok en roerbak de warmoesstengels 3 minuten, voeg de komijn en bladeren toe en roerbak nog 1 minuut. Roer door de couscous.
  3. Werk de couscous af met witte wijnazijn, olijfolie, peper en zout. Roer er de pijnboompitten door. Verkruimel er de feta over en serveer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *