PureSaffraan® is puur 100% biologische saffraan uit Marokko, ISO gecertificeerd. Wij wonen in Maasmechelen maar telen dit met een team te Marokko. Omdat we ongewenst kinderloos zijn is het ons doel om met de verkoop van PureSaffraan® met name weeskinderen te helpen met basisbehoeften zoals eten, educatie en medicatie. Wij hopen u te inspireren om van een probleem een oplossing te maken. Wij planten, telen, oogsten en controleren de kwaliteit van deze processen in de provincie Taroudant in de buurt van het bergdorp Taliouine.PureSaffraan® is toepasbaar in alle soorten van gerechten, vlees, vis, desserts, soepen en dressings tot ijsjes en thee – alles is mogelijk en op onze website vind je allerhande gerechten en inspiratie.

De kwaliteit is supervers en dan proef je, zie je en ervaar je meteen. Vanaf nu dus ook verkrijgbaar bij onze Jef van Mangelmoes. Dit pure product past perfect in zijn gamma van pure natuurproducten.

 

Op uw gezondheid! Smakelijk!

ps: 1 gram is gelijk aan ongeveer 450 saffraan draadjes. Omdat deze sterk en vers is enkel 10 draadjes per maaltijd van 4 of 1 liter thee. 1 gram kan voor de niet kenner weinig lijken maar is in de wereld van saffraan dus heel veel.