Wat sneller dan verwacht hebben we besloten om geen nieuwe inschrijvingen op oogstaandelen te aanvaarden. 

Wie zich alsnog registreert voor een aandeel komt op de wachtlijst terecht. We willen graag meer mensen een kans geven op onze groentepakketten, maar dit mag natuurlijk niet ten koste gaan van de kwaliteit waar jullie allemaal voor getekend hebben. 

Dat verklaart dus ook de reden de stop op nieuwe inschrijvingen. Het voornaamste knelpunt zal liggen bij de tomaten, paprika’s, en aubergines. Als blijkt dat deze vruchtgewassen het goed doen, en er meer dan voldoende voor iedereen beschikbaar zal zijn, bekijken we of het mogelijk is om nieuwe inschrijvingen toe te laten zonder in te boeten aan kwaliteit. 

Kwaliteit gaat voor kwantiteit. 

2 reacties

  1. Super Jef! Ben blij dat je ook vooral de kwaliteit hoog in t vaandel blijft dragen. Gaat in de toekomst steeds belangrijker worden. Liever iets minder in hoeveelheid maar goede gezonde kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *