Ingrediënten
gemarineerde runderreepjes  600 g
witloof 4
oesterzwammen 250 g
Griekse pasta (risoni) 250 g
olijfolie 2 eetl.
walnootpitten 2 eetl.
peper en zout

Voorbereiding (minder dan 30 min.)
  1. Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in stukjes van 2 à 3 cm.
  2. Scheur de oesterzwammen in repen.
  3. Hak de noten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
Bereiding (20 min.)
  1. Kook de Griekse pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
  2. Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een wok en bak de runderreepjes 3 à 5 min. in kleine porties. Haal uit de wok en zet opzij.
  3. Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in dezelfde wok en roerbak het witloof en de oesterzwammen 5 min. Kruid met peper en zout. Meng er de runderreepjes opnieuw onder en laat nog even opwarmen.
  1.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *