• oesterzwammen 250 g
  • groene linzen 250 g
  • groentebouillon 1 l
  • olijfolie
  • uien 2
  • kruidnagel
  • knoflook 2 teentjes
  • groene selder 2 takken
BEREIDING

Voorbereiding

  1. Snipper 1 ui. ¨Prik een kruidnagel in een tweede, hele gepelde ui. Pel 2 teentjes knoflook. Snij de groene selder fijn. 

  2. Breng 1 liter groentebouillon aan de kook. Doe er de ui, uisnippers, 2 gepelde knoflookteentjes, 2 takjes fijngesneden groene selder en 250 g groene linzen bij. Laat zacht koken (ongeveer 20 minuten), tot de linzen gaar zijn.

  3. Bak 250 g oesterzwammen kort in een likje olijfolie. Doe ze bij de linzen. Neem de hele ui weg. Serveer goed heet.

  1.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *