Moeders wijsheid bij verbrande huid komt ook in het boerenleven goed uit! 

Waar de meeste velden een maand geleden nog hopeloos onder water stonden, kunnen we ondertussen alweer spreken van een serieuze droogte. Enkele weken van schrale noordoostenwind, gevolgd door de warmte en zon van de voorbije weken hebben de grond helemaal doen uitdrogen.

Er zit dan ook niets anders op dan de generator een hele dag lawaai te laten maken en de sproeiers op te zetten. Dit kost ons heel wat, en is alleen maar een motivatie om sneller werk te maken van de zonnepanelen.

We gaan zo snel mogelijk de panelen op de container plaatsen, een batterijbank installeren, omvormer en lader zorgen, en alles mooi verbinden. Zo zou het moeten mogelijk zijn om de volgende jaren te genieten van rust en continue elektriciteitsvoorziening.