PASTA MET PAARSE SPRUIT-BROCCOLI

Ingrediƫnten

* 400 gr broccoli
* 350 gr pasta (penne of farfalle)
* 1 blikje ansjovis op olijfolie
* 1 teen knoflook
* 1 rode Spaanse peper (optioneel)
* olijfolie
* peper
* lekker veel Parmezaanse kaas

purple sprouting broccoli

Bereidingswijze:
Verwarm de ansjovis met de olie in een koekenpan tot ze zijn opgelost. Voeg de fijngehakte knoflook en Spaanse peper toe en bak 1 minuutje. Haal de pan van het vuur.
Snijd de broccoli in roosjes en stoom ze in ca 5 minuten gaar. Pureer de helft van de broccoli en meng met het knoflookmengsel. Giet er nog wat olijfolie op en breng op smaak met peper.
Kook intussen de pasta in gezouten water beetgaar en stem de rest van de bereidingstijd hierop af.
Giet de pasta af, meng met de saus, de roosjes broccoli en serveer met geraspte Parmezaanse kaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *